Samen naar voorlichtingsfilmpjes kijken met de Mammarosa borstkanker voorlichtings app.
Download de Mammarosa borstkanker voorlichting app (zie hieronder) en kijk samen met een andere vrouw naar de voorlichtingsfilmpjes van Mammarosa.

In sommige culturen is het taboe om over ziekte te praten. Over borstkanker praten is dan helemaal moeilijk.

Kijk dan eerst samen naar één van de drempel verlagende filmpjes te vinden onder 'Borstkanker bespreekbaar maken'. Kijk bijvoorbeeld naar 'Borstkanker ontsluierd' in het Nederlands, Berbers, Marokkaans of Turks.

Vraag vervolgens of diegene iets meer over borstkanker wil horen. Kies dan de juiste taal door op het wereldbolletje rechtsonder te klikken. Start bijvoorbeeld met het 'Bevolkingsonderzoek', daarna 'Borstzelfonderzoek' en daarna 'Wat is borstkanker.'

Meer informatie vind je in de 'Toelichting app samen kijken' en 'Hoe werkt deze app iOS' of 'Hoe werkt deze app Android'. Download de filmpjes die je wilt bekijken vooraf als je een Wi-Fi verbinding hebt dan kan je ze later ook samen op een rustige plek zonder internet bekijken!

We leren graag van de ervaring die je daarmee opdoet. Stuur een mail naar info@mammarosa.nl met je suggesties of vragen.

Download de app, klik op het icoontje hier onder
Nodig is een iPhone/iPad met IOS 5 of hoger, of een Android telefoon of tablet met versie 2.3.3 of hoger

 

  Icoon Mammarosa 2014          Icoon Mammarosa 2014

iPhone/iPad/IOS                          Android